Η Αρκαδία θα φιλοξενήσει το πρώτο καταδυτικό πάρκο της χώρας

           
Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) θεσμοθέτησε το πρώτο καταδυτικό πάρκο της Ελλάδας, το οποίο θα βρίσκεται στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Αρκαδία, για όλους τους φίλους των καταδύσεων. 
 Η  Αρκαδία  προσθέτει έναν ακόμη λόγο να την επισκεφτούμε στο μέλλον, πέρα από τη φυσική ομορφιά της, αφού με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) οριοθετείται θαλάσσια περιοχή στα διοικητικά όρια του δήμου Νότιας Κυνουρίας, με σκοπό τη λειτουργία   καταδυτικού πάρκου.   
 Σύμφωνα με την ΚΥΑ, καταδυτικό πάρκο χαρακτηρίζεται η θαλάσσια περιοχή έκτασης  1.704 τετραγωνικών χιλιομέτρων  στον Όρμο Τυρού, στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου και θα πραγματοποιούνται καταδύσεις αναψυχής, με διαχείριση της τοπικής αυτοδιοίκησης.  Άρθρο  Το νέο αυτό καταδυτικό πάρκο αναμφίβολα προσθέτει μια εναλλακτική επιλογή στο τουριστικό προϊόν της χώρας και αναμένεται να  ενισχύσει και να διευρύνει   την τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή, καλώντας όλους τους φίλους των καταδύσεων να το απολαύσουν. 
πηγή: clickatlife.gr (φωτο-© clickatlife.gr)
Share on Google Plus

About ONAIR GR

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου