ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Slider

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΠΙΚΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

» » Οι διάσημοι που εκλέχτηκαν στα δημοτικά συμβούλια.


Οι διάσημοι εκπρόσωποι της showbiz στη χώρα μας είχαν την τιμητική τους καθώς η αναγνωρισιμότητά τους, μαζί με τη δική τους επιθυμία να ασχοληθούν με τα κοινά, έγινε το εισιτήριο για να μπουν στα ψηφοδέλτια είτε των Ευρωεκλογών, είτε των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Και μπορεί σε ό,τι αφορά στις Ευρωεκλογές ο κόσμος να μην τους έφτασε στις πρώτες θέσεις (εκτός από τον Αλέξη Γεωργούλη), στις δημοτικές εκλογές όμως οι σταυροί ήταν αρκετοί και μια σειρά διάσημων προσώπων κατάφεραν να μπουν τελικά στα δημοτικά συμβούλια στις περιοχές όπου έδωσαν την εκλογική τους μάχη.

Με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» στον Δήμο της Αθήνας εκλέγονται οι: Κατερίνα Γκαγκάκη, Νικόλας Βαφειάδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης.


Με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής » στον Δήμο Πειραιά εκλέγονται οι: Νόνη Δούνια, Νικοπολίδης Αντώνης.
Με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου «Η Γλυφάδα μας» στον Δήμο Γλυφάδας εκλέγονται οι: Μπέσσυ Αργυράκη, Μαίρη Μηλιαρέση.
Με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας εκλέγεται ο Νίκος Βουρλιώτης.

Με τον συνδυασμό του Ιωάννη Σταθόπουλου «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» για τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής εκλέγεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (ναι, από το Survivor).

Με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου «Ενωμένο Μαρούσι» στον Δήμο Αμαρουσίου εκλέγεται η Σάρα Εσκενάζυ.

Με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά- Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών» για τον Δήμο Περιστερίου εκλέγεται ο Γιώργος Τσαλίκης. Εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία καθώς ο Γιώργος Τσαλίκης πήρε 4500 σταυρούς και ήρθε δεύτερος σε ψήφους στον Δήμο. Ο ίδιος είχε πανηγυρίσει δεόντως τη νίκη του συνδυασμού στον οποίο συμμετείχε από το βράδυ των εκλογών, μέσω Instagram, ενώ εκεί επανήλθε για να εκφράσει τις ευχαριστίες του μόλις η εκλογή του οριστικοποιήθηκε. 
«Πριν από 3 μήνες όταν μοιράστηκα με εσάς την υποψηφιότητα μου, ζητούσα να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις εσύ Δήμαρχε μου, να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας, ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα! Σήμερα λοιπόν νιώθω με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη την ανάγκη να πω ότι ένα ευχαριστώ είναι λίγο.1000 ευχαριστώ για την αγάπη σας, για τη στήριξη, για την ευκαιρία», έγραψε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.
Τι συμπέρασμα έβγαλες από όλα αυτά; Αν έχεις στις αποσκευές σου μια τηλεοπτική παρουσία (είτε δημοσιογραφική, είτε σε τηλεπαιχνίδι, είτε τραγουδώντας, είτε στο Survivor) έχεις μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσεις την πολιτική σου καριέρα στην αυτοδιοίκηση.
πηγή:ladylike.gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply