Φιλιατρά: Άναψε το ΝΕΟ δένδρο του Εμπορικού Συλλόγου στην Πλατεία


Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών κατάφερε φέτος να κατασκευάσει, να στολίσει και να τοποθετήσει στην κεντρική μας πλατεία χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 12 μέτρων. Προσπαθήσαμε όλοι μας για το καλύτερο και ασφαλέστερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε, καθώς είναι κάτι το οποίο θέλαμε εδώ και αρκετά χρόνια να πραγματοποιήσουμε. Από το Σάββατο 8/12 και για όλη την περίοδο των γιορτών, κοσμεί το κεντρικότερο σημείο της πόλης μας, με την ελπίδα να αποτελεί κόσμημα των Χριστουγέννων για πολλά χρόνια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια τους την Δημοτική Αρχή ,τον ηλεκτρολόγο του Δήμου Θεοδόση Παπαθεοδοσίου ,τον Διονύση Λεβεντάκη , τον Κώστα Δημητρακόπουλο ,τον Θανάση Αθανασόπουλο, όπως και την εθελόντριά Ιωάννα Κορωναίου.
Σε αυτό το σημείο προτρέπουμε τους πολίτες των Φιλιατρών να προτιμήσουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τα καταστήματά της πόλεως μας τις φετινές γιορτές! Η στήριξη όλων είναι σημαντική!
Κλείνοντας θέλαμε να ευχηθούμε σε όλον τον κόσμο υγεία αγάπη, γαλήνη και ευημερία και πολλές άλλες ευχές για την νέα χρονιά!
Share on Google Plus

About ONAIR GR

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου